Om oss

VVS-experter med breda kunskaper

Välkommen till en komplett rörmokare i Norrtälje. Vi utför bl a installationer, felsökning, VVS-arbeten vid nybyggen, renoveringar och tillbyggnader mm. Våra kunder är privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Norrtälje med närområde. Med väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och bra service har vi växt stadigt genom åren och vidareutbildar oss kontinuerligt för att utveckla vår verksamhet och erbjuda allt bättre VVS-tjänster.

Vi har en lång lista med återkommande kunder och tar också många arbeten via rekommendation. Nöjda kunder är den bästa marknadsföringen – välkommen att höra av dig till oss för referenser. Våra erfarna rörmokare utför allt inom VVS – från installation av disk- och tvättmaskin till luftvärmepumpar och bergvärme. 

Trygga kunder är vårt mål

Vårt mål är att alla kunder ska känna sig trygga och vi arbetar alltid hårt och målmedvetet för att nå dit. Tillgänglighet, trygghet och kompetens är därför ledorden i vår dagliga verksamhet.

Får du ett problem med rören i en fastighet kan du vara trygg i att vi kan hjälpa dig inom kort. Du kan dessutom alltid räkna med att vårt arbete utförs på ett ansvarsfullt sätt med miljön i fokus. Vi arbetar så långt det är möjligt med miljösäkrade och återvinningsbara material och tar dessutom ansvar för att underleverantörer och underentreprenörer lever upp till våra krav på dessa områden.

Ett auktoriserat och försäkrat VVS-företag

Vi arbetar alltid lika noggrant oavsett om det handlar om en läckande kran eller om vi ska hjälpa dig med en badrumsrenovering eller med att installera bergvärme. Självklart kan du använda Rot-avdraget när du anlitar oss för hushållsnära uppdrag och i och med detta dra av 30% av den totala arbetskostnaden. Se dock till att kontrollera med Skatteverket om du är berättigad till Rot-avdraget innan du anlitar oss.

Vi är auktoriserade enligt ID06, Säker Vatten och är ansvarsförsäkrade hos Trygg Hansa.

rörmokare Norrtälje

Kunniga och serviceorienterade rörmokare